Знову тяжка втрата для нашої громади. В День Збройних Сил України з фронту до Печеніжчини надійшла ще одна скорботна чорна звістка

Дата: 06.12.2023 15:05
Кількість переглядів: 146

Фото без опису4 грудня 2023 року ми втратили ще одного гідного сина – мужнього захисника України, Мовчана Івана Олексійовича. 
Молодший сержант Мовчан Іван Олексійович, 1993 року народження, житель смт Печеніги, загинув поблизу села Новомихайлівка Донецької області, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її Свободу і Незалежність. 
Загиблий Герой захищав Україну на посту бойового медика механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А4741.
Всією Печенізькою громадою висловлюємо щирі співчуття матері та батькові, рідним і близьким, побратимам загиблого Героя. Розділяємо з вами цей великий і невимовний біль втрати. Схиляємо голови у глибокій скорботі.
Вічна слава і пам‘ять Герою! Пам'ятаємо, що Герої не вмирають, вони завжди в наших серцях. 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь