Напередодні професійного свята, Дня місцевого самоврядування в Україні, Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, завітав на гостину до однієї з родин Печенізької громади, ветеранів праці в органах місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 08:19
Кількість переглядів: 57

Фото без опису"Завжди цікаво спілкуватися з мудрими людьми й черпати від цього натхнення. Коли випадає нагода, залюбки користуюся таким моментом. Цього разу відвідав родину Стадників Віктора Пантелійовича та Валентину Вікторівну з села Артемівка. Коли спілкуєшся з ними, розумієш: Бог щедро наділив сімейну пару оптимізмом, життєвою мудрістю, невсипущою творчою енергією, добрим серцем і відкритою душею. Родина трудівників, працелюбів, господарів. Це вам скаже кожен з артемівців, тих, хто знає Віктора Пантелійовича й Валентину Вікторівну.

Віктор Пантелійович народився у повоєнному 1946 році в Артемівці. 42 роки віддав творчій роботі в Артемівському Будинку культури, де працював кіномеханіком, а потім директором БК. Протягом трудового шляху неодноразово визнавався кращим працівником та нагороджувався відзнаками різного рівня. Протягом кількох скликань обирався депутатом цієї ж сільської ради, а це означає високий рівень довіри серед жителів свого села. Окрім того, Віктор Пантелійович – знаний пасічник, займається цією справою більш, ніж 50 років. А ще кожен в селі знає, що гармошка - то інструмент, яким він володіє віртуозно. Весілля, проводи до лав армії, ювілеї - жодне свято, і не лише в своєму селі, а в усьому районі не обходилося без нашого гармоніста.

Валентина Вікторівна 30 років віддала бухгалтерській роботі на службі в органі місцевого самоврядування - Артемівській сільській раді. Зі шкільних років захоплюється творчістю. Участь в сільському вокальному ансамблеві "Струмочок" та спільний доробок цього творчого колективу - то одна з яскравих сторінок життя. Родина Стадників і зараз веде активне громадське життя. Вони разом вже 53 роки. Мають трьох синів та п’ятеро онуків. Природна щирість Віктора Пантелійовича та Валентини Вікторівни поєднана з добротою, мудрістю і емоційною душевністю. А ще їм притаманна така риса, яка не часто зустрічається в наш нелегкий час - людяність.

Вітаємо родину Стадників та всіх ветеранів служби на ниві місцевого самоврядування в Україні, зі святом. Дякуємо за багаторічну сумлінну працю. Бажаємо від щирого серця усім, хто працював та працює на благо нашої громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, родинного затишку, Миру та Перемоги!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь