Напередодні професійного свята, Дня місцевого самоврядування в Україні, Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, завітав на гостину до однієї з родин Печенізької громади, ветеранів праці в органах місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 08:19
Кількість переглядів: 49

Фото без опису"Завжди цікаво спілкуватися з мудрими людьми й черпати від цього натхнення. Коли випадає нагода, залюбки користуюся таким моментом. Цього разу відвідав родину Стадників Віктора Пантелійовича та Валентину Вікторівну з села Артемівка. Коли спілкуєшся з ними, розумієш: Бог щедро наділив сімейну пару оптимізмом, життєвою мудрістю, невсипущою творчою енергією, добрим серцем і відкритою душею. Родина трудівників, працелюбів, господарів. Це вам скаже кожен з артемівців, тих, хто знає Віктора Пантелійовича й Валентину Вікторівну.

Віктор Пантелійович народився у повоєнному 1946 році в Артемівці. 42 роки віддав творчій роботі в Артемівському Будинку культури, де працював кіномеханіком, а потім директором БК. Протягом трудового шляху неодноразово визнавався кращим працівником та нагороджувався відзнаками різного рівня. Протягом кількох скликань обирався депутатом цієї ж сільської ради, а це означає високий рівень довіри серед жителів свого села. Окрім того, Віктор Пантелійович – знаний пасічник, займається цією справою більш, ніж 50 років. А ще кожен в селі знає, що гармошка - то інструмент, яким він володіє віртуозно. Весілля, проводи до лав армії, ювілеї - жодне свято, і не лише в своєму селі, а в усьому районі не обходилося без нашого гармоніста.

Валентина Вікторівна 30 років віддала бухгалтерській роботі на службі в органі місцевого самоврядування - Артемівській сільській раді. Зі шкільних років захоплюється творчістю. Участь в сільському вокальному ансамблеві "Струмочок" та спільний доробок цього творчого колективу - то одна з яскравих сторінок життя. Родина Стадників і зараз веде активне громадське життя. Вони разом вже 53 роки. Мають трьох синів та п’ятеро онуків. Природна щирість Віктора Пантелійовича та Валентини Вікторівни поєднана з добротою, мудрістю і емоційною душевністю. А ще їм притаманна така риса, яка не часто зустрічається в наш нелегкий час - людяність.

Вітаємо родину Стадників та всіх ветеранів служби на ниві місцевого самоврядування в Україні, зі святом. Дякуємо за багаторічну сумлінну працю. Бажаємо від щирого серця усім, хто працював та працює на благо нашої громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, родинного затишку, Миру та Перемоги!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь