Печенізька громада отримала важливу допомогу від партнерів у вигляді обладнання для гінекологічного кабінету печенізької лікарні

Дата: 08.12.2023 08:34
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

 

 

Печенізька громада отримала важливу допомогу від партнерів, завдяки взаємодії з якими поповнюємо обладнанням гінекологічний кабінет печенізької лікарні.

На цей раз до лікарні надійшов комплекс матеріальної підтримки для обладнання кабінету гінеколога у вигляді апарату ультразвукової діагностики, гінекологічного крісла та іншого обладнання.

Це обладнання суттєво покращить умови надання медичних послуг в «жіночій консультації», забезпечуючи лікарям необхідні засоби для проведення процедур та гарантуючи пацієнтам максимальний комфорт.

Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, відвідав центр первинної медико-санітарної допомоги та передав медичне обладнання.

Дякуємо агенції соціальних промоцій «Ластівка» та лікарям-волонтерам в Італії, а також нашим друзям – організації «Чиста країна» та громадській спілці «Центр розвитку харківського передмістя» . Окрема подяка Почесному консулу Румунії в Харкові Миколі Удянському за сприяння в доставці вантажу з Італії в Україну . Висловлюємо щиру вдячність своїм партнерам за значущий внесок в поліпшення медичної сфери громади.

Разом з керівником центру Олександром Жаданом Печенізька СВА працює над питаннями покращення надання медичних послуг, в тому числі, щодо відновлення регулярних прийомів лікаря-гінеколога в громаді.

Під час візиту до лікарні керівник громади ознайомився також з ходом підготовки до проведення дня донора в Печенізькій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь