Печенізька громада отримала важливу допомогу від партнерів у вигляді обладнання для гінекологічного кабінету печенізької лікарні

Дата: 08.12.2023 08:34
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

 

 

Печенізька громада отримала важливу допомогу від партнерів, завдяки взаємодії з якими поповнюємо обладнанням гінекологічний кабінет печенізької лікарні.

На цей раз до лікарні надійшов комплекс матеріальної підтримки для обладнання кабінету гінеколога у вигляді апарату ультразвукової діагностики, гінекологічного крісла та іншого обладнання.

Це обладнання суттєво покращить умови надання медичних послуг в «жіночій консультації», забезпечуючи лікарям необхідні засоби для проведення процедур та гарантуючи пацієнтам максимальний комфорт.

Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, відвідав центр первинної медико-санітарної допомоги та передав медичне обладнання.

Дякуємо агенції соціальних промоцій «Ластівка» та лікарям-волонтерам в Італії, а також нашим друзям – організації «Чиста країна» та громадській спілці «Центр розвитку харківського передмістя» . Окрема подяка Почесному консулу Румунії в Харкові Миколі Удянському за сприяння в доставці вантажу з Італії в Україну . Висловлюємо щиру вдячність своїм партнерам за значущий внесок в поліпшення медичної сфери громади.

Разом з керівником центру Олександром Жаданом Печенізька СВА працює над питаннями покращення надання медичних послуг, в тому числі, щодо відновлення регулярних прийомів лікаря-гінеколога в громаді.

Під час візиту до лікарні керівник громади ознайомився також з ходом підготовки до проведення дня донора в Печенізькій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь