У дошкільних закладах смт Печеніги здійснено заміну вікон, склопакетів та дверей, пошкоджених внаслідок обстрілів російських окупантів

Дата: 14.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 100

Фото без описуПоки ЗСУ дають відсіч агресорові на фронті, разом з партнерами готуємо заклади освіти до зустрічі зі своїми вихованцями та повноцінного відновлення роботи сфери освіти.

Продовжуємо ремонтні роботи пошкоджених окупантами будівель закладів освіти. Із вдячністю приймаємо безцінну допомогу, яку надають наші партнери.

Відповідно до одного з Меморандумів про співпрацю, укладеного між Печенізькою СВА та Благодійною організацією "Благодійний фонд "Сміливі", в двох дитсадках в смт Печеніги: КЗ "Печенізький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1" та КЗ "Печенізький заклад дошкільної освіти (дитячий садок) №2" Печенізької селищної ради, «Сміливими» проведено роботи по частковій заміні вікон, склопакетів та дверей, пошкоджених внаслідок обстрілів російською армією.

Велика вдячність команді БО БФ «Сміливі» та персонально керівнику Віталію Селику за значну підтримку у відновленні закладів, які постраждали від війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь