13 грудня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів прийом громадян

Дата: 14.12.2023 14:40
Кількість переглядів: 146

Фото без описуПроблеми, з якими звертаються наші мешканці, здебільшого стосуються опалювального періоду та відновлення пошкодженого житла.

Зокрема, родина внутрішньо переміщених осіб з дітьми, звернулася з проханням у вирішенні проблеми опалення негазифікованого будинку та надання підтримки опалювальними дровами. Серед звернень – допомога будматеріалами для ремонту двоповерхівки в смт Печеніги, прохання в наданні допомоги у виконанні висотних робіт в багатоквартирній п’ятиповерхівці.

Серед пропозицій від жителів громади також – висловлення Подяки всім мешканцям, які, маючи активну й відповідальну громадську позицію, протягом тривалого періоду вносять особистий персональний вклад у підтримку Збройних Сил України.

За результатами прийому громадян надається підтримка там, де це можливо. До виконання доручень керівника громади долучено відповідальних працівників та структури у відповідності до напрямків порушених питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь