В Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського відбулася зустріч з Сергієм Жаданом та командою письменників, поетів, видавців, журналістів, музикантів, громадських діячів

Дата: 20.12.2023 09:12
Кількість переглядів: 38

Фото без описуВизначна подія в смт Печеніги: до громади з творчою зустріччю завітала цікава й натхненна команда творчих особистостей: Сергій Жадан, Євген Турчинов, Олена Рибка, Руслан Горовий, Павло Коробчук - письменники, поети, видавці, журналісти, музиканти, громадські діячі.

Зустріч зі старшокласниками та педагогами відбулася в укритті Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського. Захід пройшов по-особливому тепло й дружньо.

Автори читали свої твори, виконували пісні та в подарунок передали до місцевої бібліотеки книжки з сучасними українськими й світовими творами від українських видавців.

- Усім потрібно відчувати, що життя триває. Від початку цієї повномасштабної війни ми намагалися з дітьми якось працювати, спілкуватися. Щось для них читати, співати, тому що вони особливо вразливі. З ними потрібно працювати, говорити та бути разом. Ми це і робимо, – говорить письменник Сергій Жадан. - Сьогодні найбільша проблема – фронт та допомога військовим, але разом з тим дуже важливо не забувати про освіту, яка і без війни вже кілька років знаходиться в доволі складному стані.

Серед наших гостей також були харківські пластуни, які передали до ліцею символічний Віфлеємський вогонь миру.

Цікава книжка завжди породжує бажання запитати щось у автора, дізнатися більше. Зустріч з неординарними особистостями залишила в серцях дітей тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури.

Дякуємо Сергію Жадану та всій команді, а також Благодійному фонду "Сміливі" за ініціативу. До нових зустрічей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь