В Печенізькій громаді реалізовано проєкт «Чиста Печеніжчина. Відновлення послуг для населення деокупованої території громади з метою покращення екологічної ситуації шляхом придбання спеціалізованої комунальної техніки – сміттєвоза»

Дата: 21.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 102

Фото без описуПотужну спецтехніку, сміттєвоз, було придбано завдяки участі й перемозі Печенізької селищної військової адміністрації в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Депутат Харківської обласної ради Олександр Кухар передав Печенізькій громаді сертифікат переможця конкурсу. В заході взяли участь Юрій Мариненко - перший заступник селищного голови, Тетяна Костоглодова - староста Мартівського старостинського округу, Володимир Петрушенко - директор комунального підприємства «Аква».

Сміттєвоз передано в користування комунальному підприємству «Аква», яке буде використовувати спецтехніку для наведення порядку в селах громади. Наша мета - покращення екологічної ситуації та зменшення забрудненості громади, підвищення якості надання послуг у сфері благоустрою та очищення територій. Серед очікуваних результатів проєкту також - підвищення рівня відповідальності жителів та гостей громади у сфері поводження з твердими побутовими та іншими відходами.

Загальний бюджет проєкту складає 2 млн. 600 тис. гривень. Інвестиції з обласного бюджету склали – 1 млн. гривень.

Ми вдячні всім, хто причетний до реалізації зазначеного проєкту. Працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь