В Печенізькій громаді реалізовано проєкт «Чиста Печеніжчина. Відновлення послуг для населення деокупованої території громади з метою покращення екологічної ситуації шляхом придбання спеціалізованої комунальної техніки – сміттєвоза»

Дата: 21.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 91

Фото без описуПотужну спецтехніку, сміттєвоз, було придбано завдяки участі й перемозі Печенізької селищної військової адміністрації в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Депутат Харківської обласної ради Олександр Кухар передав Печенізькій громаді сертифікат переможця конкурсу. В заході взяли участь Юрій Мариненко - перший заступник селищного голови, Тетяна Костоглодова - староста Мартівського старостинського округу, Володимир Петрушенко - директор комунального підприємства «Аква».

Сміттєвоз передано в користування комунальному підприємству «Аква», яке буде використовувати спецтехніку для наведення порядку в селах громади. Наша мета - покращення екологічної ситуації та зменшення забрудненості громади, підвищення якості надання послуг у сфері благоустрою та очищення територій. Серед очікуваних результатів проєкту також - підвищення рівня відповідальності жителів та гостей громади у сфері поводження з твердими побутовими та іншими відходами.

Загальний бюджет проєкту складає 2 млн. 600 тис. гривень. Інвестиції з обласного бюджету склали – 1 млн. гривень.

Ми вдячні всім, хто причетний до реалізації зазначеного проєкту. Працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь