Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди свята Різдва Христового!

Дата: 24.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 42

Фото без описуШановна Печенізька громадо!

Сьогодні віряни нашої країни та більшості країн світу відзначають Святвечір, а завтра Різдво Христове. Це одні з найбільших релігійних свят, які пробуджують найсвітліші почуття та думки, дарують віру в силу світла і добра, дають надію на мир та щасливе майбутнє.
На жаль, через російське вторгнення наша країна відзначає різдвяні свята в умовах війни. Тисячі українських військових, замість теплого родинного кола, змушені зустрічати Віфлеємську зірку в окопах. По містах та селах України замість традиційних колядок лунають вибухи... Такі жахливі реалії сьогодення, які приніс на нашу землю ворог зі сходу.
Проте добро завжди перемагає зло. Віримо, що так буде й цього разу, адже українські військові роблять все для майбутньої Перемоги. Хочу побажати всім родинам нашої громади, щоб Різдвяне диво прийшло у кожну домівку, до кожного військового, який береже наш спокій. Миру всім нам, добра, гармонії, родинного затишку та спокою.

Христос рождається! Славімо Його!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь