Керівник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з учнями закладів загальної середньої освіти, які здобули вагомі результати в учнівських предметних олімпіадах та конкурсах різного рівня

Дата: 27.12.2023 19:04
Кількість переглядів: 57

Фото без описуКерівник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з учнями закладів загальної середньої освіти, які здобули вагомі результати в учнівських предметних олімпіадах та конкурсах різного рівня. Це знавці рідної та іноземних мов, літератури, математики, фізики, історії, географії, інших предметів, шахісти - ерудити з різних напрямків.

Учасники зустрічі від Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського -

Михайло Штанкевський (6-А), Єгор Слободянюк (6-А), Валерія Марченко (7-А), Ян Чайковський (7-А), Лев Холод (8-А), Ксенія Лісконіг (8-А), Дар'я Сінчук (9-Б), Дар'я Тарасова (9-Б); Артемівського ліцею - Поліна Драгункіна (6 клас), Дар'я Мовчан (7 клас); Мартівського ліцею - Ельвіра Донник (8 клас), Ярослав Левченко (9 клас). До заходу долучилися Ольга Кизим - начальник відділу освіти, молоді та спорту, педагоги та батьки.

Спілкувалися з дітьми на різні теми. Олександр Гусаров ознайомив їх з життям Печенізької громади, перш за все, роботою, яку проводимо в закладах освіти щодо відновлення та підготовки до зустрічі дітей та повноцінного їх функціонування. Обговорили роботу освітнього центру "Вулик", який працює із врахуванням заходів безпеки в Печенізькому ліцеї ім.Г.Семирадського, та запросили дітей долучатися до цікавого й корисного проводження часу. Спілкувалися щодо вже відновленої роботи деяких гуртків ЦДЮТ та спортивних секцій ДЮСШ, а також поступового подальшого відновлення. Головне під час їх роботи - дотримання заходів безпеки.

Начальник СВА розповів про нашу допомогу ЗСУ, а також співпрацю з партнерами, які допомагають громаді в різних сферах.

- Цікаво було почути від кожного з дітей про інтереси, якими вони живуть - щоденне навчання, хобі, які книги читають, які фільми та програми їм до вподоби. Примітно, що серед планів та майбутнього професійного вибору діти назвали, зокрема, професії програмістів, суддів, підприємців, юристів, вчителів. - говорить керівник Печенізької СВА.

Обговорили з дітьми питання наявного бібліотечного фонду та плани щодо його поповнення. Дано доручення керівнику відділу освіти, молоді та спорту Ользі Кизим провести серед школярів опитування. Відповідно до вподобань дітей, врахуємо їх запити для наступного оновлення бібліотечних фондів громади.

Дітей пригостили солодкими подарунками.

Дякуємо цим трудолюбивим дітям, їх наставникам та батькам. Адже вони не просто переможці різноманітних конкурсів і змагань. Вони переможці ще й тому, що вже декілька років в складних умовах продовжують наполегливо навчатись онлайн, дистанційно та самостійно, досягаючи високих результатів.

Триває повномасштабна війна росії з Україною, і в цій війні в кожного — свій фронт. Наші неймовірні Збройні Сили України захищають Україну від ворога. А ваш фронт, дорогі діти, — це пізнання, наука, навчання…

Майбутнє України, Печенізької громади — за вами. Впевнені, всі ви знайдете свій шлях, здобудете гарну освіту та будете успішними. І на своєму життєвому шляху переможцями станете ще багато разів!

А ми працюємо далі заради вас, наші діти, заради Перемоги України та її успішного європейського майбутнього. 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь