Привітання Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з Новим 2024 роком!

Дата: 31.12.2023 19:52
Кількість переглядів: 39

Фото без описуШановні жителі Печенізької громади!

Своє привітання з Новим 2024 роком хочу розпочати з головного – нехай він буде переможним для всіх нас.

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність країни та зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми тепер знаємо, що значить бути щасливими. Щастя – в праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами і бути впевненим у дні завтрашньому.

Проводжаючи в минуле 2023-й, дякую всім, хто стояв поруч з Печенізькою громадою. За те, що ми разом пережили цей тяжкий рік. Вдячний волонтерам, благодійникам, доброчинцям. Спасибі тим, хто підтримував жителів Печеніжчини продовольчою, будівельною допомогою, медичним обладнанням, генераторами, іншими видами гуманітарної допомоги.

Ми вдячні всім, хто разом з нами допомагає Збройним Силам України. Безмежна вдячність ЗСУ, що маємо можливість вітати один одного з прийдешнім роком. Завжди будемо пам'ятати захисників, які віддали життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець і за майбутнє кожного українця.

Нехай усі наші воїни, які щодня, щогодини та щохвилини боронять нас та весь світ, якнайшвидше повернуться додому, а в Україні запанують мир і спокій.

Дорогі жителі Печеніжчини!

Напередодні нового етапу життя ми всі віримо й сподіваємося на краще. Нехай у році, що минає, залишаться всі наші біди і негаразди, а рік новий принесе мирне небо, світло і тепло в кожну оселю. Нехай у ваших домівках цілий рік буде затишок та щастя. Насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, оточуйте себе та своїх близьких теплом і турботою, зігрівайте їх своєю любов'ю.

🎄 Будьте щасливі у Новому році! 💙💛

Олександр Гусаров, начальник Печенізької селищної військової адміністрації 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь