В центральному Будинку культури в смт Печеніги проведено заміну пошкоджених вікон

Дата: 12.01.2024 08:58
Кількість переглядів: 53

Фото без описуПеченізький центральний Будинок культури постраждав від російської збройної агресії в час, коли селище Печеніги, перебуваючи на лінії фронту, щодня обстрілювалося російською армією. Ворог цілеспрямовано намагався нищити наше культурне надбання і продовжує це робити зараз в усій країні.

Збереження нашої культурної спадщини та відновлення того, що було пошкоджено ворогом, залишається однією з ключових задач. Попри усі труднощі, культурна сфера громади працює, поки що в межах можливостей.

Поступово проводимо відновлення будівлі центрального БК. Почали з заміни пошкоджених обстрілами вікон, склопакетів, металопластикових конструкцій.

Керівник громади Олександр Гусаров та перший заступник селищного голови Юрій Мариненко відвідали Печенізький центральний заклад культури, оглянули та проконтролювали хід виконання робіт.

Наразі тут проводимо першочергові енергозберігаючі заходи. В подальших перспективних планах - поступовий ремонт БК та збереження будівлі улюбленого мешканцями громади закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь