Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з представниками Благодійної організації «Благодійний фонд «Місія Харків»

Дата: 16.01.2024 09:04
Кількість переглядів: 59

Фото без описуМета зустрічі - розгляд можливості співробітництва Печенізької селищної військової адміністрації з БО «БФ «Місія Харків» та реалізація проєкту, направленого на покращення якості життя осіб з обмеженими можливостями, людей з інвалідністю, людей похилого віку, інших вразливих категорій населення з числа постійних жителів населених пунктів громади та внутрішньо переміщених осіб, через забезпечення їх засобами реабілітації.

✔️ Узгодили питання співробітництва з "Місія Харків", серед яких, зокрема, виїзди до населених пунктів Печенізької громади, взаємодія з відповідальними особами, працівниками селищної ради, структурами соціального захисту, охорони здоров'я та подальше забезпечення визначених осіб засобами реабілітації з боку Благодійної організації.

🤝 Дякуємо «БФ «Місія Харків» за ініціативу та запропонований проєкт, направлений на підтримку найбільш вразливих категорій постраждалого від конфлікту населення України. Працюємо разом в життєво важливому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь