Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з представниками Благодійної організації «Благодійний фонд «Місія Харків»

Дата: 16.01.2024 09:04
Кількість переглядів: 46

Фото без описуМета зустрічі - розгляд можливості співробітництва Печенізької селищної військової адміністрації з БО «БФ «Місія Харків» та реалізація проєкту, направленого на покращення якості життя осіб з обмеженими можливостями, людей з інвалідністю, людей похилого віку, інших вразливих категорій населення з числа постійних жителів населених пунктів громади та внутрішньо переміщених осіб, через забезпечення їх засобами реабілітації.

✔️ Узгодили питання співробітництва з "Місія Харків", серед яких, зокрема, виїзди до населених пунктів Печенізької громади, взаємодія з відповідальними особами, працівниками селищної ради, структурами соціального захисту, охорони здоров'я та подальше забезпечення визначених осіб засобами реабілітації з боку Благодійної організації.

🤝 Дякуємо «БФ «Місія Харків» за ініціативу та запропонований проєкт, направлений на підтримку найбільш вразливих категорій постраждалого від конфлікту населення України. Працюємо разом в життєво важливому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь