Печенізька громада стала учасницею експериментального проєкту "Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 18.01.2024 15:45
Кількість переглядів: 90

Фото без описуЙого мета — виявляти та усувати загрози безпеці школярів. Для цього у Печенізькій селищній раді запроваджено відповідну посаду й розпочато роботу новоствореного напрямку — пілотного проєкту з безпеки в освітньому середовищі.

Цю роботу в громаді здійснюватиме головний спеціаліст Владислав Логвиненко, який пройшов відповідне навчання. Діяльність спеціаліста буде спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці поліцейських, рятувальників, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та інших суб’єктів.

Проєкт «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» реалізується Міністерством внутрішніх справ України спільно з Національною поліцією України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій за участі Міністерства освіти і науки України, Освітнього омбудсмена у партнерстві з Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Асоціацією міст України, громадською організацією «Безпечний освітній простір» та за підтримки UNICEF Ukraine.

Головне завдання фахівця - підвищення рівня безпеки в освітньому середовищі, у тому числі запобігання, раннього виявлення, припинення та усунення негативних явищ та їх шкідливих наслідків щодо безпеки учнів в закладах освіти. Діяльність у вказаному напрямку буде спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці поліцейських, рятувальників, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та інших суб’єктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь