Печенізька громада стала учасницею експериментального проєкту "Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 18.01.2024 15:45
Кількість переглядів: 69

Фото без описуЙого мета — виявляти та усувати загрози безпеці школярів. Для цього у Печенізькій селищній раді запроваджено відповідну посаду й розпочато роботу новоствореного напрямку — пілотного проєкту з безпеки в освітньому середовищі.

Цю роботу в громаді здійснюватиме головний спеціаліст Владислав Логвиненко, який пройшов відповідне навчання. Діяльність спеціаліста буде спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці поліцейських, рятувальників, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та інших суб’єктів.

Проєкт «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» реалізується Міністерством внутрішніх справ України спільно з Національною поліцією України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій за участі Міністерства освіти і науки України, Освітнього омбудсмена у партнерстві з Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Асоціацією міст України, громадською організацією «Безпечний освітній простір» та за підтримки UNICEF Ukraine.

Головне завдання фахівця - підвищення рівня безпеки в освітньому середовищі, у тому числі запобігання, раннього виявлення, припинення та усунення негативних явищ та їх шкідливих наслідків щодо безпеки учнів в закладах освіти. Діяльність у вказаному напрямку буде спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці поліцейських, рятувальників, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та інших суб’єктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь