Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня Соборності України!

Дата: 22.01.2024 09:17
Кількість переглядів: 63

Фото без описуШАНОВНА ПЕЧЕНІЗЬКА ГРОМАДО!

22 січня український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Сто п'ять років тому збулася споконвічна мрія українців - в єдину незалежну державу об’єдналися Українська та Західноукраїнська народні республіки. Акт злуки став символом самостійності та незалежності країни.

Однак нова епоха послала нові виклики. Ми по-новому усвідомили, що означає Соборність. Війна оновила поняття Соборності. Ворог знову намагається розділити українські землі та роз’єднати українців. Знову наші захисники, проявляючи надзвичайну мужність та ризикуючи життям, відстоюють кордони держави. Саме єднання і єдність українців всього світу в цей важкий період стало найголовнішим.

Сьогодні боротьба України за незалежність і соборність триває. І завершиться вона лише з вигнанням російських загарбників з наших земель, відновленням цілісності країни, поверненням до мирного життя. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну на віки.

У цей день згадаємо усіх борців за українську державність, які ціною власного життя віками виборювали право на вільну, незалежну, соборну Україну. Щиро дякуємо кожному й кожній, хто нині продовжує справу героїв-патріотів, відстоює територіальну цілісність України.

Бажаю всім міцного здоров’я, миру, добра, злагоди, любові до рідної землі й сильної незламної віри у Перемогу та гідне майбутнє нашої країни! Бережімо нашу Україну і пам'ятаймо, що єдність - наша зброя.

Слава Україні - сильній, вільній, незалежній, СОБОРНІЙ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь