На Харківщині розробили проект відновлення відділень обласної клінічної лікарні

Дата: 01.02.2024 14:04
Кількість переглядів: 45

Фото без описуПлан з відбудови офтальмологічного, лікувального та учбово-діагностичного корпусів лікарні начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов презентував під час засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

З метою покращення якості надання медичних послуг, в офтальмологічному корпусі ОКЛ, планують провести реставраційні роботи та заміну обладнання. Зокрема, в Міністерстві охорони здоров’я готові забезпечити відділення новим обладнанням.

«Медична галузь Харківщини має відновлюватися вже зараз. Не зважаючи на те, що ми є прифронтовою областю і потерпаємо від ударів російських окупантів, наші лікарні мають відповідати найвищим міжнародним стандартам надання медичної допомоги», - зазначив Олег Синєгубов. 

Влаштувати вхідні групи та заходи планують в лікувальному та учбово-діагностичному корпусах медзакладу. 

«Готовий проєкт вже розроблено. Наразі повноцінне функціонування та якість послуг в лікувальному та учбово-діагностичному корпусах є дуже важливим для нас. Ці проекти розпочнуть реалізовувати з наступного місяця. Лише спільними зусиллями зможемо завершити відбудову», - додав Олег Синєгубов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь