✔️В ПЕЧЕНІЗЬКОМУ ЦЕНТРІ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ НОВИЙ КЕРІВНИК

Дата: 08.02.2024 14:42
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

✔️07 лютого начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров привітав з призначенням на посаду директора комунального закладу «Печенізький центр дитячої та юнацької творчості Печенізької селищної ради» - Аліну Ігорівну Балабай.

✔️Аліна Балабай, мешканка селища Печеніги, має повну вищу освіту, у 2009 році закінчила Харківську державну академію культури, відділення «Театральне мистецтво», «Режисура естради та масових свят». Має досвід в організації різних заходів.

✔️Головним завданням директора буде організація дозвілля для дітей, всебічний розвиток їх творчості та художньої самодіяльності.

✔️Внаслідок ворожих обстрілів будівля ЦДЮТ була майже повністю зруйнована, проте маємо на меті, в межах безпекової ситуації, поступово відновлювати позашкільну роботу в громаді. З цією метою буде виділено приміщення в Печенізькому ліцеї ім.Г.Семирадського.

✔️Бажаємо Аліні Ігорівні успіхів та плідної праці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь