📌НАЛАГОДЖУЄМО ЗВ’ЯЗКИ З ПАРТНЕРАМИ

Дата: 08.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 57

Фото без описуФото без опису

✔️На поточному тижні начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров зустрівся з представниками благодійної організації «Координаційний гуманітарний центр», який займається координацією гуманітарних місій благодійних фондів та організацій. Основний ресурс Координаційного центру - інформація. Кожного дня команда Центру працює над тим, щоб отримувати актуальну інформацію та ефективно використовувати її в майбутньому, допомагати благодійникам правильно розподіляти свої ресурси та уникати дублювання допомоги. Щоденно Центр займається збором інформації про потреби від органів місцевого самоврядування та пошуком ресурсів від фондів.

✔️Печенізька громада вже має позитивний досвід співпраці з Координаційним гуманітарним центром у питаннях забезпечення мешканців громади гуманітарною допомогою.

✔️З метою проведення Координаційним гуманітарним центром моніторингу ситуації в громаді від початку збройної агресії рф на території України, під час зустрічі обговорили проблемні питання та виклики, які спіткали Печенізьку громаду, шляхи вирішення цих питань та які на даний час є пріоритетними для громади та потребують допомоги міжнародних фондів і організацій.

✔️За результатами зустрічі підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю між Печенізькою селищною військовою адміністрацією та БО «Координаційний гуманітарний центр, намітили подальші плани щодо напрямків майбутньої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь