9 лютого начальник Печенізької селищної військової адміністрації провів виїзний прийом громадян в селі Новий Бурлук

Дата: 12.02.2024 10:26
Кількість переглядів: 101

📌09 лютого начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів виїзний прийом громадян в селі Новий Бурлук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

✅Найбільше мешканців села турбує доля Новобурлуцької гімназії. 

Будівлю потрібно зберегти! В цьому році плануємо виготовити проєктно-кошторисну документацію на її відбудову та будемо подавати заявки у всі можливі інстанції, реєструвати на спеціальних платформах, шукати міжнародних партнерів. Адже самі з місцевого бюджету ми не в змозі її відновити.

 

✅Під час зустрічі жителів цікавило питання щодо відновлення роботи аптечного пункту в селі. Наразі займаємось вирішенням цього питання і вже найближчим часом аптека запрацює.

 

✅Також новобурлучани порушували питання ремонту доріг комунальної власності, утримання взимку доріг місцевого значення загального користування, питання безпритульних собак, забезпечення дровами, земельні питання, підвезення дітей до Артемівського ліцею на заняття з робототехніки, футболу та інших розвиваючих активностей.

 

✅По всіх порушених питаннях було надано грунтовні розʼяснення та шляхи їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь