✅В АРТЕМІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ЗАПРАЦЮВАВ СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР

Дата: 16.02.2024 08:45
Кількість переглядів: 49

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

✔️15 лютого 2024 року на базі КЗ «Артемівський ліцей Печенізької селищної ради» відбулося відкриття Digital Learning Center (освітнього центру) «EDU Spase». Це стало можливим завдяки співпраці Печенізької громади та чеської гуманітарної організації «Людина в біді», а також завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу, в межах проєкту «Освітній консорціум в Україні: безпечне повернення до навчання».

✔️Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» раніше вже облаштовувала сховище ліцею, але не зупинилася на цьому. На сьогоднішній день актуальними є питання відновлення освітнього процесу, подолання освітніх втрат та підвищення рівня зацікавленості здобувачами освіти навчальними заняттями. Саме тому і виникла ідея створення у ліцеї середовища, що сприятиме вирішенню цих проблем.

✔️Для плідної роботи освітнього центру “EDU Spase” та комфортних умов було закуплено усі необхідні меблі, ноутбуки, мультимедійне обладнання, цікаві розвиваючі та пізнавальні ігри, облаштована також зона відпочинку та релаксації.

✔️Цей простір створено для забезпечення безперервного доступу до навчання, адже тут можна підключатися до онлайн занять, працювати над навчальними поєктами, виконувати домашні завдання.

✔️Створено умови для надання психоемоційної підтримки, соціалізації та взаємодії дітей і підлітків (тут можна організовувати різноманітні позашкільні заходи та події, проводити майстер-класи, різноманітні інтелектуальні змагання, квести, вікторини, віртуальні подорожі, організовувати читацькі клуби, кінозали, проводити зустрічі зі спікерами, наставниками тощо.

✔️Усі послуги абсолютно безкоштовні.

✔️В центрі працюють два фасилітатори, які постійно оновлюватимуть список активностей та вестимуть інформативний телеграм-канал. Щоб почати користуватися послугами, достатньо просто звернутися до фасилітаторів та заповнити анкету.

✔️Наявне обладнання у подальшому використовуватиметься для забезпечення освітніх та культурних потреб нашої громади, проведення заходів із залученням представників правоохоронних органів, ДСНС, соціально-психологічних служб, закладів охорони здоров’я.

✔️Велика вдячність команді чеської гуманітарної організації «Людина в біді» за організацію сучасного освітнього простору для наших дітей.

📌Запрошуємо дітей активно долучатися до занять в освітньому центрі “EDU Spase”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь