Звернення Олександра Гусарова з нагоди других роковин повномасштабної війни росії проти України

Дата: 24.02.2024 09:27
Кількість переглядів: 47

Фото без описуШановні мешканці Печенізької територіальної громади!

Сьогодні другі роковини відтоді, коли росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України.

24 лютого 2022 року назавжди увійшло у календар історичних дат України як чорний день. Дата, яку не хочеться пам’ятати, але її не забудеш ніколи!... Лютий довжиною в два роки. В той день ми всі прокинулися від вибухів снарядів та бомбардувань авіації російського окупанта. Почалася запекла та кровопролитна битва українського народу за рідну землю, за свободу й територіальну цілісність України.

Весь цей час наша громада, як і вся країна, живе із тяжко зраненою душею.

Цей час довів нам, що ми, українці, можемо абсолютно все.

За два роки ми відчули, що таке страх, біль, розчарування, але й дізнались, що таке взаємодопомога, згуртованість і сила духу. Ми вистояли під ворожою артилерією, авіацією, ракетними ударами. Пережили жах окупації, постійних обстрілів, розпачу, сліз найстрашніших днів. Разом тужили за кожним втраченим життям…

Війна забирала у нас найцінніше і несуттєве, залишаючи дорогоцінні миті надії та глибоку віру. Війна зробила любов, родину, взаємопідтримку – не просто важливими, а надважливими.

Разом ми долали труднощі, підтримували одне одного, виживали у найскрутніші часи, працювали та дбали про нашу громаду. Ми гідно тримали комунальний, соціальний, споживчий, аграрний, освітній, медичний фронти. Сердечно дякую усім, хто забезпечував і наразі забезпечує повноцінну життєдіяльність усіх населених пунктів громади.

Від імені кожного з вас та від всієї нашої громади вклоняюся нашим незламним захисникам! Шануємо кожного полеглого захисника. Співчуваємо родинам загиблих. Дякуємо ЗСУ, медикам і медикиням, волонтерам і волонтеркам, всій світовій спільноті, хто підтримує й допомагає Україні. Робимо свою справу. Попереду у нас Перемога! Впевнено йдемо до неї! Будуємо плани розвитку та відновлення громади. Допомагаємо Силам оборони, як можемо й чим можемо.

МИ - ВИСТОЇМО!

МИ- ПЕРЕМОЖЕМО!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь