Продовжуємо роботу над залученням додаткових можливостей для функціонування об'єктів критичної інфраструктури, в тому числі комунального господарства громади

Дата: 01.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЦього разу готовність допомогти з придбанням механізмів та іншого обладнання й матеріалів висловила французька неурядова гуманітарна організація Acted, яка тривалий час протягом воєнного стану допомагає Печенізькій громаді в різних сферах життя.

Печенізьке комунальне підприємство "Джерело" отримало від "Acted" допомогу у вигляді глибинних насосів для забезпечення водопостачанням селища Печеніги та села Приморського, насосів для встановлення на каналізаційно-насосній станції, яка забезпечує відведення стоків лікарні, дитсадка, багатоквартирних будинків по вул. Б.Хмельницького та інших об'єктів в Печенігах. Окрім того, наші партнери придбали й передали Комунальному підприємству "Джерело" шафи управління, труби, засувки, троси та цілий ряд обладнання й розхідних матеріалів, необхідних для роботи комунальників.

Наша вдячність партнерам -  французькій неурядовій гуманітарній організації Acted за надзвичайно важливу підтримку, покращення матеріальної бази КП "Джерело", завдяки чому значно підсилено можливість комунальщиків забезпечувати важливу ділянку роботи й утримувати комунальний фронт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь