Продовжуємо роботу над залученням додаткових можливостей для функціонування об'єктів критичної інфраструктури, в тому числі комунального господарства громади

Дата: 01.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЦього разу готовність допомогти з придбанням механізмів та іншого обладнання й матеріалів висловила французька неурядова гуманітарна організація Acted, яка тривалий час протягом воєнного стану допомагає Печенізькій громаді в різних сферах життя.

Печенізьке комунальне підприємство "Джерело" отримало від "Acted" допомогу у вигляді глибинних насосів для забезпечення водопостачанням селища Печеніги та села Приморського, насосів для встановлення на каналізаційно-насосній станції, яка забезпечує відведення стоків лікарні, дитсадка, багатоквартирних будинків по вул. Б.Хмельницького та інших об'єктів в Печенігах. Окрім того, наші партнери придбали й передали Комунальному підприємству "Джерело" шафи управління, труби, засувки, троси та цілий ряд обладнання й розхідних матеріалів, необхідних для роботи комунальників.

Наша вдячність партнерам -  французькій неурядовій гуманітарній організації Acted за надзвичайно важливу підтримку, покращення матеріальної бази КП "Джерело", завдяки чому значно підсилено можливість комунальщиків забезпечувати важливу ділянку роботи й утримувати комунальний фронт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь