Печенізьку громаду відвідала Ганна Новосад - ексочільниця Міністерства освіти і науки України та співзасновниця Благодійної організації "Міжнародний Благодійний фонд "SavED", разом з членами команди фонду

Дата: 28.02.2024 09:22
Кількість переглядів: 50

Фото без описуГості громади побували в освітньому центрі "Вулик", який працює в Печенізькому ліцеї ім.Семирадського саме завдяки реалізації цього проєкту й облаштуванню освітнього простору Благодійним фондом "SavED".

Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, разом з освітянами ознайомив гостей з роботою "Вулика", куди приходять діти з різними уподобаннями для спілкування, навчання, здобуття нових знань, читання, ігр, розваг тощо. Розповів нашим партнерам про важливість цього та інших освітніх проєктів, які нам вдалося реалізувати з різними партнерами. Обговорили можливості подальшої співпраці, враховуючи проблеми сфери освіти в громаді, необхідність подолання освітніх втрат та організації корисного й безпечного дозвілля.

Від імені мешканців громади очільник громади подякував за увагу до Печеніжчини й надзвичайно важливу та суттєву допомогу нашим дітям.

Сподіваємось на подальшу співпрацю, тримаємо зв'язок із SavED та працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь