Нарада з бюджетних питань відбулася під головуванням Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, за участі керівництва селищної ради та керівників закладів та установ освіти, медицини, культури й надання соціальних послуг

Дата: 02.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 46

Фото без описуКолегіально обговорили найактуальніші проблеми та їх фінансування.

Плануючи розподіл бюджетних коштів, виходимо з обмежених можливостей бюджету селищної ради й приймаємо колегіальні рішення, враховуючи пріоритети й завдання сьогоднішнього дня.

Серед першочергових рішень - надання фінансової підтримки одному з прикордонних загонів та окремій механізованій бригаді Збройних Сил України для придбання квадрокоптерів та інших пристроїв і обладнання на загальну суму 1 мільйон гривень.

Розглянули проблеми функціонування галузі освіти. Ще не завершено нинішній опалювальний сезон, а ми вже думаємо над підготовкою до наступного, із врахуванням найбільш проблемних ділянок роботи. Керівник громади дав доручення разом зі спеціалістами проаналізувати технічні характеристики котелень і систем опалення в закладах освіти й продовжити роботу щодо ефективного залучення до співпраці міжнародних та вітчизняних партнерів і донорів для допомоги Печенізькій громаді в цьому напрямку.

Найближчим часом, у відповідності з бюджетними запитами керівників, буде профінансовано заходи з поточної діяльності закладів Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також вирішення деяких господарських питань в галузі культури й центрі надання соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь