Нарада з бюджетних питань відбулася під головуванням Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, за участі керівництва селищної ради та керівників закладів та установ освіти, медицини, культури й надання соціальних послуг

Дата: 02.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 39

Фото без описуКолегіально обговорили найактуальніші проблеми та їх фінансування.

Плануючи розподіл бюджетних коштів, виходимо з обмежених можливостей бюджету селищної ради й приймаємо колегіальні рішення, враховуючи пріоритети й завдання сьогоднішнього дня.

Серед першочергових рішень - надання фінансової підтримки одному з прикордонних загонів та окремій механізованій бригаді Збройних Сил України для придбання квадрокоптерів та інших пристроїв і обладнання на загальну суму 1 мільйон гривень.

Розглянули проблеми функціонування галузі освіти. Ще не завершено нинішній опалювальний сезон, а ми вже думаємо над підготовкою до наступного, із врахуванням найбільш проблемних ділянок роботи. Керівник громади дав доручення разом зі спеціалістами проаналізувати технічні характеристики котелень і систем опалення в закладах освіти й продовжити роботу щодо ефективного залучення до співпраці міжнародних та вітчизняних партнерів і донорів для допомоги Печенізькій громаді в цьому напрямку.

Найближчим часом, у відповідності з бюджетними запитами керівників, буде профінансовано заходи з поточної діяльності закладів Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також вирішення деяких господарських питань в галузі культури й центрі надання соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь