Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Міжнародного жіночого дня!

Дата: 08.03.2024 09:15
Кількість переглядів: 26

Фото без описуДорогі жінки!

В Міжнародний жіночий день я хочу, перш за все, підкреслити, що для всього світу українки стали символом незламності, сміливості, неймовірної сили духу та стійкості.

З перших днів війни, в критичний для держави час, наші жінки не розгубились та не впали у відчай. Ви організували волонтерські штаби, сіли за кермо, стали до зброї.

Хочу подякувати всім матерям та дружинам воїнів, які сьогодні захищають нашу Батьківщину. На вашу долю випало складне випробування: вірити, молитися, допомагати, підтримувати й чекати найріднішу людину, яка ризикуючи власним життям, виборює волю своєї країни.

Ви, жінки, лікуєте наших рідних, керуєте підприємствами, навчаєте дітей, забезпечуєте роботу критичної інфраструктури. Ви нищите ворога, годуєте та забезпечуєте, організовуєте логістику, ведете облік, допомагаєте цивільному населенню й залишаєтесь Берегинями родинного вогнища - ви творите майбутнє України.

У день жіночого свята бажаю вам міцного здоров’я, любові, добра, сімейного затишку та тепла. Нехай кожна мати чи дружина дочекається свого Воїна, нехай настане мир на рідній українській землі. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій! Нехай ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю та любов’ю, будуть запорукою добра та злагоди, здійснення мрій та сподівань.

Щасливої вам жіночої долі й надійного чоловічого плеча. Миру всім нам!

З вірою в Перемогу 

Все буде Україна 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь