Добра новина! Печенізька громада отримала новий шкільний автобус.

Дата: 12.03.2024 10:06
Кількість переглядів: 82

Фото без описуПотреба у шкільному транспорті завжди актуальна. Особливо гостро питання постало після того, як окупанти в тимчасово окупованому селі Артемівці примусово відібрали шкільний транспорт в ліцеїстів. Ще одну одиницю шкільного транспорту ми втратили після одного з обстрілів селища Печеніги.

Працюючи над вирішенням проблеми, направили запит до наших партнерів з проханням допомогти. І сьогодні вже маємо підставу поділитись гарною новиною.

Автобус, виготовлений на Черкаському автозаводі, отримали завдяки співпраці з програмою «U-LEAD з Європою»  в рамках ініціативи «Відновлення місцевих шкіл задля стійкості». Фінансування проекту забезпечила Служба зовнішньополітичних інструментів Європейської Комісії.

Новий автобус допоможе школярам діставатися до освітніх закладів, місць проведення змагань, конкурсів швидко, безпечно та з комфортом, зробить процес навчання більш зручним та організованим.

✔Печенізька громада щиро дякує за допомогу в придбанні шкільного транспорту

🤝 Програмі «U-LEAD з Європою» за плідну співпрацю та підтримку;

🤝 Службі зовнішньополітичних інструментів Європейської Комісії за фінансування проекту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь