Оголошення про збір пропозицій громадськості щодо розроблення Програми комплексного відновлення території Печенізької територіальної громади

Дата: 01.04.2024 13:36
Кількість переглядів: 501

Фото без описуШановні мешканці Печенізької громади!

Оголошується збір пропозицій до Програми комплексного відновлення територій Печенізької територіальної громади, який триватиме з 01 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року включно. Просимо взяти активну участь.

  • Пропозиції до Програми комплексного відновлення Печенізької територіальної громади можна подати одним з трьох способів:

1. Шляхом заповнення форми за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1D8fHRSYxsBNyz7WoiUC24QMO7D1QRxkj7j-M3MKagss/viewform?edit_requested=true

2. Шляхом заповнення опитувальника у doc. форматі. Завантажте його за наступним посиланням: Електронний опитувальник для збору пропозицій громадськості 
заповніть та надішліть на електронну адресу:  pechenigyrecovery@ukr.net 

3. Шляхом заповнення опитувальника на паперовому носії в будь-якому зі старостатів Печенізької громади або в ЦНАПі Печенізької селищної ради

 

  • Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток, збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру). 
  • Якісна Програма – це підстава для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів нашого подальшого відновлення та розвитку. Сьогодні кожний з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та «підлатати» існуючу забудову. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії. 
  • Зі змістом розпорядження «Про розробку Програми комплексного відновлення території Печенізької територіальної громади Чугуївського району Харківської області» від 01 квітня 2024 року №288  ви можете ознайомитись за посиланням: 

https://pechenizka-gromada.gov.ua/news/1712054275/

  • Якщо ви хочете більш детально дізнатися про законодавче регулювання процедур розробки Програми, із відповідною постановою Кабінету Міністрів України ви можете ознайомитись тут:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1159-2022-%D0%BF#Text 

  • Важливо! Вимоги до Програми досить чітко визначені законом. Тому ми просимо уважно ознайомитись зі змістом цього оголошення та з розумінням поставитись до необхідності дотримувались певних правил під час заповнення шаблону з надання пропозицій. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь