Громадянам, які були позбавлені свободи внаслідок агресії рф, виплатять грошову допомогу

Дата: 11.04.2024 14:20
Кількість переглядів: 30

Фото без описуВиплати надаватимуться у межах комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024–2028 роки.

«Доповів депутатам про оперативну ситуацію в області. А також про деталі робочого візиту Президента України Володимира Зеленського на Харківщину, у ході якого порушили питання щодо захисту неба, зведення фортифікацій, підтримки місцевого бізнесу, енергетичної безпеки. Серед підтриманих депутатами ініціатив – одноразова грошова виплата у розмірі 50 тисяч гривень тим жителям області, які були позбавлені волі внаслідок агресії рф», – сказав начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Наголошуємо, підставою для розгляду питання щодо надання одноразової допомоги є особиста заява громадянина на ім’я  начальника Харківської обласної військової адміністрації або голови Харківської обласної ради та засвідчені в установленому чинним законодавством порядку таких документів:

- копії паспорта громадянина України заявника;
- копії довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника;
- виписки з Єдиного реєстру осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України;
- довідки про відкриття поточного рахунку в Уповноваженому банку.

Заява та визначені документи подаються в паперовій чи в електронній формі на офіційні електронні адреси Харківської обласної військової адміністрації або Харківської обласної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь