На Харківщині діють мережеві обмеження електроенергії через масовані ракетні удари рф – Олег Синєгубов

Дата: 11.04.2024 14:22
Кількість переглядів: 24

Фото без описуНачальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 11 квітня розповів про оперативну ситуацію в регіоні під час ефіру телемарафону «Єдині новини».

Він наголосив, що з 05:00 ранку ворог здійснював масовані ракетні удари С-300 по енергетичній інфраструктурі Харкова і області. Окрім того, є пошкодження у житлових будинках і адмінбудівлі. 

«Наразі по місту Харків діють аварійні відключення. Ті графіки, які були доведені раніше населенню, вони зараз фактично не виконуються. Дефіцит електроенергії наявний приблизно для 240 тисяч абонентів Харківщини. Наразі підрозділи ДСНС працюють на місці для того, щоб розібрати завали, ліквідувати наслідки. Після цього будемо проводити аналіз і відновлювати інфраструктуру. У Харкові поки метрополітен не працює, діє лише як укриття. Запущені окремі маршрути міського електротранспорту та автобуси. По місту повністю заживлена критична інфраструктура. Медзаклади працюють у штатному режимі», – сказав Олег Синєгубов.

У роботі перебуває понад 150 Пунктів Незламності, де люди можуть зарядити гаджети, отримати доступ до інтернету тощо.  

«Ми робимо наразі все можливе для того, щоб швидко стабілізувати ситуацію з електропостачанням, перейти знову до відключень за графіками, для того, щоб люди зрозуміли, скільки фактично годин на добу у них не буде електроенергії. Без відключень зараз не зможемо обійтися, оскільки енергогенерація по області є дуже обмеженою», – підсумував начальник Харківської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь