ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТА ГОСТІ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 16.04.2024 08:19
Кількість переглядів: 26

Фото без описуНа минулих вихідних на березі Печенізького водосховища, поблизу села Мартове, стався надзвичайний випадок - внаслідок вибуху вибухонебезпечного предмету постраждав 64-річний чоловік. За попередніми даними ДСНС, під час риболовлі чоловік наступив на протипіхотну міну та підірвався. З множинними уламковими пораненнями ноги у тяжкому стані бригадою екстреної медичної допомоги потерпілого ушпиталено до лікарні.

Вкотре звертаємо увагу, що в Печенізькій громаді відсутні місця масового відпочинку людей на водних об’єктах

✔Від 24 лютого 2022 року до вересня 2022 року більша половина території Печенізької територіальної громади перебувала під окупацією, а на іншій половині велися активні бойові дії, що призвело до великої засміченості берегів водоймищ та інших територій вибухо-небезпечними предметами.
Спеціальні служби постійно проводять роботи по розмінуванню територій. Проте в Печенізькій громаді мінна небезпека залишається досить високою. Реалії сьогодення такі, що цей процес триватиме багато років.

Обирайте безпечні місця для прогулянок та відпочинку!
Пам'ятайте самі та постійно нагадуйте дітям: небезпека може приховуватись будь-де! Навіть уламки ракети, дрона, снарядів тощо можуть нести загрозу!

Бережіть своє життя

У випадку виявлення вибухонебезпечних або будь-яких інших підозрілих предметів – негайно телефонуйте за номерами ☎️ 101, 102, 112.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь