22 квітня 2024 року начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров відвідав з робочим візитом село Мартове

Дата: 23.04.2024 08:36
Кількість переглядів: 28

Фото без описуПрацювали на території села з першим заступником селищного голови Юрієм Мариненком, старостою села Тетяною Костоглодовою, директором КП "Аква" Володимиром Петрушенком, директором Мартівського ліцею Тетяною Штанкевською.

Оглянули хід проведення робіт комунального підприємства "Аква" з оновлення водогону. Разом з комунальниками дбаємо над тим, аби покращити рівень надання послуг населенню, наскільки це можливо в нинішніх умовах. Результати є. Але й у планах роботи багато.

Керівник громади ознайомився також з санітарним станом, ходом проведення робіт по наведенню порядку й благоустрою села. Біля багатоквартирних будинків облаштовано новий майданчик для збору ТПВ. Під керівництвом старости та комунальників, із залученням жителів, працівників громадських робіт, проводяться роботи по весняному благоустрою й очищенню сільських вулиць, провулків. На сьогодні очищуються від чагарників прибережні території, біля 4-ї пристані. Частина території в порослі, роботи по очищенню трудомісткі. Але ініціатива гарна. Будемо цю територію облаштовувати в подальшому як зону відпочинку.

Відвідали зруйнований заклад освіти. Намітили плани щодо його відновлення. На початку березня російська армія "здолала нацистів", зруйнувавши будівлю та залишивши мартівську дітвору без улюбленого дитячого садочка. Комісійно готуємо необхідну документацію, залучаємо профільні структури. Маємо приклади успішної взаємодії в цьому напрямку. Заклад дошкільної освіти та пошкоджений ліцей ми обов'язково відродимо й відбудуємо.

 Разом обговорили шляхи вирішення основних проблемних питань в життєдіяльності села



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь