На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» обговорили тендерні закупівлі

Дата: 26.04.2024 14:52
Кількість переглядів: 25

На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» обговорили тендерні закупівлі

У Харківській ОВА 25 квітня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», під головуванням заступника начальника ХОВА Євгена Іванова.

Під час заходу розглянули результати діяльності робочих груп «Прозорість і підзвітність» Харківського та Богодухівського районів з початку 2024 року.

Як доповів заступник начальника Богодухівської РВА Олександр Дейнеко, за звітний період було здійснено 8 засідань, на яких опрацювали 13 тендерних закупівель. Зокрема, здійснювали контроль за використанням коштів, спрямованих на придбання медичного перев'язувального матеріалу на засоби для підготовки Сил оборони, соціальне забезпечення, проєкт будівництва, ремонту захисних цивільних споруд тощо.

Начальник Харківської РВА Володимир Усов додав, що за цей рік запити від громадських організацій щодо порушень не надходили до їхньої робочої групи.

Окрім того, обговорили доцільність реалізації проєктів аварійно-відновлювальних робіт у багатоквартирному будинку та гуртожитку Старого Салтова, які постраждали від російських обстрілів.

«Через невідповідність робіт були змушені розірвати договір з підрядниками та наразі оголосили новий тендер. Маємо закінчити будівництво в найкоротші терміни, адже люди вже готові повернутися у власні оселі», – сказав Євген Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь