ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ! 

Дата: 22.04.2024 17:14
Кількість переглядів: 53

Фото без описуПротягом тижня, з 30 квітня 2024 року по 07 травня 2024 року, на території всіх населених пунктів Печенізької громади фахівцями громадської організації «ЗооКонтроль» БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ ВІДЛОВ І СТЕРИЛІЗАЦІЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК. 

❗️Звертаємо увагу та переконливо просимо господарів домашніх собак в цей період утримувати своїх тварин на території домоволодінь❗️ 

ГО «ЗооКонтроль» – унікальна для України мобільна ветеринарна служба. Фахівці організації, яка має доброчесну репутацію та позитивні відгуки, вже багато років працюють в Україні. Вони відловлюють, стерилізують і чіпують безпритульних собак. Стерилізація чотирилапих безхатьків буде проводитися шляхом оваріогістероктомії. Це сучасний метод стерилізації, який лікарі-ветеринари ГО «ЗооКонтроль»  проводять із застосуванням коагулятора майже безкровно. Перед тим, як провести операцію, здійснюється первинний огляд.  Після операції ще деякий час ведеться спостереження за станом собаки, і якщо все гаразд – собак відпускають на волю.

Послуги ГО «ЗооКонтроль» включають: виїзд бригади відлову тварин, відлов, транспортування, карантинне утримання, біостерилізацію, післяопераційне утримання, кліпсування, щеплення проти сказу, повернення на місце відлову безпритульних тварин.

У результаті тварини стають менш агресивними, виключена можливість їх подальшого розмноження.

Загалом передбачається провести в Печенізькій громаді стерилізацію шляхом оваріогістероктомії 50 безпритульних собак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь