ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ГРОМАДИ! 

Дата: 22.04.2024 17:14
Кількість переглядів: 41

Фото без описуПротягом тижня, з 30 квітня 2024 року по 07 травня 2024 року, на території всіх населених пунктів Печенізької громади фахівцями громадської організації «ЗооКонтроль» БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ ВІДЛОВ І СТЕРИЛІЗАЦІЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК. 

❗️Звертаємо увагу та переконливо просимо господарів домашніх собак в цей період утримувати своїх тварин на території домоволодінь❗️ 

ГО «ЗооКонтроль» – унікальна для України мобільна ветеринарна служба. Фахівці організації, яка має доброчесну репутацію та позитивні відгуки, вже багато років працюють в Україні. Вони відловлюють, стерилізують і чіпують безпритульних собак. Стерилізація чотирилапих безхатьків буде проводитися шляхом оваріогістероктомії. Це сучасний метод стерилізації, який лікарі-ветеринари ГО «ЗооКонтроль»  проводять із застосуванням коагулятора майже безкровно. Перед тим, як провести операцію, здійснюється первинний огляд.  Після операції ще деякий час ведеться спостереження за станом собаки, і якщо все гаразд – собак відпускають на волю.

Послуги ГО «ЗооКонтроль» включають: виїзд бригади відлову тварин, відлов, транспортування, карантинне утримання, біостерилізацію, післяопераційне утримання, кліпсування, щеплення проти сказу, повернення на місце відлову безпритульних тварин.

У результаті тварини стають менш агресивними, виключена можливість їх подальшого розмноження.

Загалом передбачається провести в Печенізькій громаді стерилізацію шляхом оваріогістероктомії 50 безпритульних собак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь