12 травня своє професійне свято відзначатимуть медичні сестри. Медична сестра - професія чи покликання?

Дата: 11.05.2024 12:05
Кількість переглядів: 67

Фото без описуСеред медсестер Печенізької громади є людина, яка має за плечима 52 роки трудової діяльності на ниві однієї з найгуманніших професій. Напередодні професійного свята, начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров, разом з керуючою справами Іриною Теперик і старостою села Вірою Блохою, зустрілися з цією поважною людиною - жителькою села Новий Бурлук. Бражник Галина Василівна - цю медичну сестру, яка давно перебуває на заслуженому відпочинку, знає і поважає кожен новобурлучанин.

Як віддати себе багаторічній роботі на медичній ниві, в одному медзакладі? Як зберегти гарний настрій на десятки років, як любити й гуртувати людей, як залишатися урівноваженою в найскладніших умовах? Спитали про це особисто в Галини Василівни, медичної сестри та цікавої й неординарної особистості, яка понад усе любить свою справу і своє село Новий Бурлук.

Бражник Галина Василівна народилася 26 липня 1946 року в с. Артемівка, в сім'ї колгоспників. Невдовзі батьки переїхали в с. Новий Бурлук. У 1964 році закінчила Юрченківську середню школу і, прийнявши одне з найважливіших рішень в своєму житті, вступила до Куп'янського медичного училища. В 1967 році, після його закінчення, повернулася до Нового Бурлука, де й обійняла посаду завідуючої фельдшерсько- акушерським пунктом. 52 роки "наша Василівна" ( так її називали новобурлучани) віддала своїй улюбленій професії, за що заслужила беззаперечну повагу серед односельців. Разом з роками спливло багато подій, є що згадати, каже Василівна - лікувала, рятувала, приймала пологи, допомагала знаннями й порадами. Йшла на виклики до людей в робочі та у вихідні дні, чи то вдень, чи вночі. Протягом багатьох років, у найважчі хвилини вона ставала найближчою, хто доглядав за хворими та немічними, давала спокій та надію, дарувала турботу й душевне тепло.

Терпіння, чуйність, увага, професіоналізм, а ще тепла посмішка, вправні руки, добре серце – без цього важко уявити собі Галину Василівну, кажуть жителі Нового Бурлука.

Галина Василівна була відзначена медаллю "За доблесну працю", неодноразово нагороджувалася відзнаками районного, обласного рівнів. Рішенням Новобурлуцької сільської ради Бражник Галині Василівні було присвоєно звання "Почесний громадянин села Новий Бурлук".

Разом з чоловіком Бражником Василем Олександровичем виростили і виховали двох дітей. Донька Тетяна пішла материнським шляхом, закінчила медичний заклад і тривалий час працювала медсестрою. Онучка Анна також продовжила сімейну династію медсестер. Сьогодні Галина Василівна має четверо онуків та троє правнуків.

Шановна Галино Василівно, з професійним святом Вас - з Днем медичної сестри! Дякуємо Вам за багаторічну сумлінну працю, приклад людяності, мудрості, розуміння чужої біди й любові до людей. Щиро зичимо сил і здоров'я на довгі роки. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією, затишком, повагою і увагою рідних і близьких!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь