Привітання Олександра Гусарова - начальника Печенізької СВА, з Великоднем!

Дата: 05.05.2024 11:50
Кількість переглядів: 58

Фото без описуШановні мешканці та гості Печенізької громади! Вітаю всіх з одним із найсвітліших днів у християнському світі - зі святом Великодня, яке символізує перемогу життя над смертю, світла над темрявою, радості над смутком!



Сьогодні, коли війна перевертає життя людей, нехай Великдень принесе усім душевний спокій і віру у краще. Нехай світло Воскресіння проллється на кожного з вас, освітить серця і допоможе знайти силу та надію навіть у темряві, де б ви не знаходились.
Віримо, що правда має силу, що добро перемагає зло, що наша країна буде вільною та щасливою. Нехай кожен, хто захищає нашу землю, повернеться живим та здоровим з Перемогою до рідного дому. Нехай якнайшвидше настане день, коли всі родини об’єднаються за спільним столом, вітаючи один одного з Воскресінням Христовим!
Молимося за Україну, за батьків, дітей, за наших мужніх воїнів, за нашу Перемогу й Мир. Зичу всім здоров’я, злагоди, любові, затишку, благодаті в кожну родину - сьогодні та завжди!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь