Відбулася «гаряча лінія» з питань застосування РРО/ПРРО

Дата: 22.05.2024 14:22
Кількість переглядів: 33

Фото без описуУ Головному управлінні ДПС у Харківській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО/ПРРО.

На запитання абонентів відповідала головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Олена Путятіна.

Додзвонювачі цікавилися порядком реєстрації та застосування РРО/ПРРО. Одним із питань було: «Як здійснюється програмування найменування товарів (послуг) у ПРРО?».

Олена Путятіна повідомила, що програмування товарів/послуг у ПРРО здійснюється суб’єктом господарювання/оператором (касиром) самостійно шляхом додавання товарів (послуг) або шляхом імпорту даних переліку (файлу у форматі СSV), який формується згідно з інструкцією користувача ПРРО.

Окрім того багато запитань стосувалося штрафних санкцій, які наразі діють у разі порушень при реалізації підакцизної продукції.

Фахівчиня надала вичерпні відповіді згідно чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь