27 травня - Всесвітній день екстреної медичної допомоги!

Дата: 27.05.2024 10:02
Кількість переглядів: 34

Фото без описуСьогодні, 27 травня 2024 року, ми вітаємо з професійним святом - Всесвітнім днем екстреної медичної допомоги, - лікарів, фельдшерів, усіх медиків, диспетчерів, водіїв швидких та кожного, хто дотичний до цієї медичної служби й першим приходить на порятунок людського життя!

Колектив нашої печенізької екстреної медичної допомоги - 18 працівників, яких знає чи не кожен житель громади. Це професіонали, віддані своїй країні та своїй медичній справі.

Олександр Гусаров - начальник Печенізької селищної військової адміністрації, відвідав пункт екстреної медичної допомоги в смт Печеніги, привітав та подякував колективу. Керівник громади вручив Подяки Печенізької селищної військової адміністрації Заплотній Валентині Василівні - фельдшеру з медицини невідкладних станів, Рубцовій Анні Володимирівні - молодшій медичній сестрі, Гордієнку Олександру Олександровичу - водію автотранспортних засобів. Медиків відзначено за вагомий внесок у надання медичної допомоги, мужність, самовідданість, виявлені при врятуванні життя громадян в умовах військової агресії російської федерації проти України. Олександр Гусаров вручив колективу медиків печенізької екстренки цінний подарунок – ноутбук, необхідний для використання в роботі.

Шановні медики екстреної медичної допомоги! Серед сотні медичних спеціальностей ви обрали найважливішу - рятувати життя! Серед сотні місць роботи свого життя ви обрали одне з найскладніших - на екстренці! Дякуємо і низько вклоняємось всім вам. Спасибі за невтомну і високопрофесійну роботу, за виїзди на виклики під час повітряних тривог, прильотів і обстрілів - без страху, вагань і зайвих слів. Дякуємо вам за вашу благородну, вкрай важливу та героїчну роботу! Бажаємо сил, терпіння, поваги, здоров’я, невичерпного потоку енергії та людського розуміння.

Нехай слова подяки звучать якомога частіше! Успіхів вам і усіляких людських гараздів!

Зі святом ! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь