Угода про співпрацю

Дата: 03.11.2023 11:04
Кількість переглядів: 38

Фото без описуУ Печенізької територіальної громади з’явилось місто-побратим в Сполучених Штатах Америки. 🇺🇦🇺🇸

Угоду про встановлення побратимських стосунків укладено між Печенізькою громадою та містом Ван’ярд (штат Юта).

1 листопада в Києві  Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, взяв участь у зустрічі між представниками громад Харківської області та штату Юта. Тиждень тому, 20 жовтня, представники Харківщини та Юти мали перше знайомство онлайн та домовилися про зустріч в столиці України.

Печеніжчину керівник громади представляв у складі української делегації разом з Євгеном Івановим - заступником начальника Харківської обласної військової адміністрації, Олексієм Красовим - народним депутатом України, Віталієм Русановим - радником начальника Харківської обласної військової адміністрації,

Андрієм Беседіним - начальником Куп'янської міської військової адміністрації Галиною Мінаєвою – начальником Чугуївської МВА,

Анатолієм Бабічевим - проректором Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна та представниками Харківської ОВА.

Округ Девіс штату Юта представили комісар округу Девіс штату Юта Боб Девідсон, директор з економічного розвитку, якісного зростання та міжурядових відносин Асоціації урядів Беар Рівер Шон Мілн, мер міста Ван'ярд Джулія Фалмер, віце-президент з урядових і зовнішніх відносин Університету штату Юта Девід Вайсер.

Під час зустрічі Печенізька, Чугуївська та Куп’янська громади представили відеопрезентації, які продемонстрували американським гостям життя цих громад в мирний час і результати вторгнення «руського міру» на нашу землю.

Після знайомства та спілкування громади підписали угоди.

Відповідний документ про партнерство Печенізької громади та міста Ван’ярд підписали Олександр Гусаров і мер міста Джулія Фалмер. 

Метою налагодження побратимських відносин та підписання угоди між Печенізькою територіальною громадою та містом Ван’ярд штату Юта є посилення співпраці між державними органами, науковими установами, кластерами та бізнесом. Пріоритетними сферами для співробітництва спільно визначено дослідження, розробку в комерційному секторі та стійких технологій, включаючи чисту енергію, агроінновації, агропромислову техніку, обладнання, сталу біоекономіку, цифрові технології.

Угода про співпрацю також передбачає розробку та впровадження проєктів, які принесуть взаємну вигоду й сприятимуть відбудові Печенізької територіальної громади.

Від імені жителів Печенізької громади Олександр Гусаров подякував нашим партнерам та народу Сполучених Штатів Америки за підтримку в боротьбі з російськими окупантами. Впевнені, що разом ми звільнемо Україну від окупантів та швидко все відновимо.

На знак поваги й вдячності керівник громади передав сувеніри, виготовлені спеціально для наших гостей.

Сьогоднішня домовленість - це нова сторінка в історії Печенізької громади та початок міцної дружби й взаємовигідного партнерства з громадою із США у подальшому



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь