Звернення Олександра Гусарова з нагоди свята останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 09:16
Кількість переглядів: 62

Фото без описуШановні жителі Печенізької громади!
Завершується ще один навчальний рік. Сьогодні в закладах освіти лунає останній дзвоник, який сповіщає про те, що ще одна сходинка в житті наших дітей пройдена. Для школярів Печенізької громади останній дзвоник лунає в онлайн - форматі. Проте це завжди хвилююча подія в житті кожного - учнів, учителів та батьків, це як символ одного з родинних свят.



Дорогі випускники, вже завтра ви підете у доросле життя. Зараз воно особливо буремне та тривожне, проте я впевнений, що кожен з вас займе гідне місце в ньому. Бажаю, щоб ваші мрії та плани збувались. Щоб ви всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!
Для школярів починається літній відпочинок. Бажаю, щоб ви використали цей час з користю для себе. Не забувайте про дотримання правил безпеки. Набирайтеся сил для нових звершень та впевнені в собі приходьте в новий навчальний рік.
Дякую педагогам і батькам за турботу й навчання дітей. Глибоко вдячний кожному і кожній за єдність та підтримку! Ви вклали у наших дітей душу, серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності, вселяли віру і надію у багатьох складних ситуаціях.

Триває повномасштабна війна в Україні. Попри все наші діти продовжують навчатися і отримувати знання. Ми разом докладаємо зусилля для того, щоб навіть в тяжких умовах третього року війни діти мали таку можливість.
Ми живемо у важкий для Батьківщини час. Наша держава продовжує відстоювати свою незалежність та суверенітет. Нехай наступний навчальний рік розпочнеться в мирній, незалежній і непереможній Україні. Дякуємо Збройним Силам України, нашим мужнім і славним Захисникам за кожен новий день, за можливість навчати і навчатися!
Бажаю Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь