Звернення Олександра Гусарова з нагоди свята останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 09:16
Кількість переглядів: 44

Фото без описуШановні жителі Печенізької громади!
Завершується ще один навчальний рік. Сьогодні в закладах освіти лунає останній дзвоник, який сповіщає про те, що ще одна сходинка в житті наших дітей пройдена. Для школярів Печенізької громади останній дзвоник лунає в онлайн - форматі. Проте це завжди хвилююча подія в житті кожного - учнів, учителів та батьків, це як символ одного з родинних свят.



Дорогі випускники, вже завтра ви підете у доросле життя. Зараз воно особливо буремне та тривожне, проте я впевнений, що кожен з вас займе гідне місце в ньому. Бажаю, щоб ваші мрії та плани збувались. Щоб ви всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!
Для школярів починається літній відпочинок. Бажаю, щоб ви використали цей час з користю для себе. Не забувайте про дотримання правил безпеки. Набирайтеся сил для нових звершень та впевнені в собі приходьте в новий навчальний рік.
Дякую педагогам і батькам за турботу й навчання дітей. Глибоко вдячний кожному і кожній за єдність та підтримку! Ви вклали у наших дітей душу, серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності, вселяли віру і надію у багатьох складних ситуаціях.

Триває повномасштабна війна в Україні. Попри все наші діти продовжують навчатися і отримувати знання. Ми разом докладаємо зусилля для того, щоб навіть в тяжких умовах третього року війни діти мали таку можливість.
Ми живемо у важкий для Батьківщини час. Наша держава продовжує відстоювати свою незалежність та суверенітет. Нехай наступний навчальний рік розпочнеться в мирній, незалежній і непереможній Україні. Дякуємо Збройним Силам України, нашим мужнім і славним Захисникам за кожен новий день, за можливість навчати і навчатися!
Бажаю Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь