БЕЗБАР’ЄРНИЙ СЛОВНИК: МАТИ, ЯКА САМОСТІЙНО ВИХОВУЄ ДИТИНУ

Дата: 11.06.2024 13:44
Кількість переглядів: 55

Фото без описуТермін «мати-одиначка» вже давно став своєрідним тавром, часто створюючи підґрунтя для пліток, спекуляцій та навіть осуду.

Проте насправді, причини, чому жінки або ж чоловіки, виховують дітей самостійно, можуть бути абсолютно різні – від втрати партнера до самостійного усиновлення. А на застаріле та досить образливе слово «покритка» бажано натрапляти лише в українській літературі позаминулого століття.

До слова, онлайн-посібник «Довідник безбар’єрності», розроблений за ініціативи першої леді Олени Зеленської, включає словник з правильними толерантними визначеннями щодо різних верст населення. Крім іншого, інтернет-майданчик містить етичні консультації по взаємодії у стресових ситуаціях, слушні поради у воєнний час та багато іншого. Тож, вчимося разом використовувати допустимі визначення й характеристики відносно людей, зокрема говорячи про когось з батьків, що самостійно виховує дитину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь