Як отримати витяг з реєструплатників податку на додану вартість?

Дата: 28.06.2024 11:27
Кількість переглядів: 21

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що  відповідно до п. 183.11 ст. 183 (розділу V) Податкового кодексуУкраїни та Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.11.2014 № 1130, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2014 за № 1456/26233 (розділ VII) (далі – Положення№1130) платник ПДВ може подати Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість до контролюючого органу за основним місцем обліку платника в один із таких способів:

 

безпосередньо до контролюючого органуособисто платником податку на додану вартість або представником платника;

 

поштою;

 

засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua або інформаційно-комунікаційної системи «Єдине вікноподання електронної звітності».

 

Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість подається заформою № 1-ЗВР згідно з додатком 8 до Положення №1130. Усі розділи запиту підлягають заповненню. Запит обов’язково повинен бути підписаним заявником iз зазначенням дати.

 

Адміністративнапослуга надається безоплатно.

Строк надання адміністративної послуги- 2 робочі дні.

Звертаємо увагу, що користувачімобільного застосунку «Моя податкова» у розділі «Реєстри» можуть переглянути даніреєстру платників ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь