ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 01.07.2024 15:10
Кількість переглядів: 99

Фото без описуПеченізька селищна рада оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, для проведення незалежної оцінки потенційного об’єкта оренди комунальної власності Печенізької територіальної громади (далі – Конкурс).

Інформація про проведення конкурсу

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки потенційного об’єкта оренди комунальної власності Печенізької територіальної громади (далі – Конкурс) організовано та буде проведено відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 року № 2075 (зі змінами та доповненнями) та розпорядження начальника Печенізької селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківської області від 28 червня 2024 року № 516 «Про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності  об’єктів нерухомого майна»

Дата, час і місце проведення конкурсу:  Конкурс буде проведено 16 липня 2024 року об 10 год. 00 хв., в приміщенні Печенізької селищної ради, за адресою: Харківська область, Чугуївський район, селище Печеніги, вул.Незалежності, 48.

Об’єкт оцінки: адміністративна будівля, площею 342,3 кв. м., що розташоване за адресою: Харківська область, Чугуївський район, селище Печеніги, пров. Богдана Хмельницького, 2

Мета: Проведення незалежної оцінки об’єкта оренди нерухомого майна комунальної власності Печенізької територіальної громади, з метою подальшого визначення вартості об’єкта оренди для цілей визначення стартової орендної плати.

Кінцевий термін подання документів: до кінця робочого дня 10 липня 2024 року.

Строк виконання робіт у календарних днях: до 14 календарних днів.

Замовником та платником робіт з оцінки є Печенізька селищна рада, кошти селищного бюджету.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єктів оцінки – 3500,00 грн.

Перелік документів, які подаються на розгляд комісії: Учасникам (претендентам) Конкурсу необхідно подати до Печенізької селищної ради конкурсну документацію на об’єкт оцінки, яка відповідає вимогам Положення та складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів, відповідно до затверджених форм, що є додатками до Положення.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, комунальної власності та агропромислового розвитку Печенізької селищної ради за адресою: Харківська область, Чугуївський район, селище Печеніги, вул.Незалежності, 48, за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) і складається з:

– конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

– документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 3 до Положення);

– підтвердних документів.

До підтвердних документів належать:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 4 до Положення);
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
  • письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);
  • інформація про претендента (додаток 5 до Положення);
  • інформація про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.
  • копію сертифікату суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • копію установчих документів претендента;
  • інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (Додаток 3 до Положення);

 

Всі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою.

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Вимоги до учасників конкурсу: До участі в конкурсі з метою надання послуг з оцінки майна можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу, передбачених пунктом 12 Порядку, а саме:

Вимогами до учасників конкурсу передбачено наявність:

складеної відповідно до цього Положення конкурсної документації, яку надано у визначений в інформації про проведення конкурсу строк;

відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна та їх особистого досвіду щодо виконання робіт з оцінки подібного майна;

досвіду суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання робіт з оцінки подібного майна.

Конкурсна документація претендента подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, та з обов’язковим зазначенням об’єкту оцінки, на який подається конкурсна документація, і має містити підтвердні документи та пропозицію в окремому запечатаному конверті щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, та терміну виконанням робіт (у календарних днях).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається.

Прийом документів припиняється за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу (включно).

Контактні номери телефонів:

Чумак Ірина – головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, комунальної власності та агропромислового розвитку Печенізької селищної ради, секретар конкурсної комісії, тел. (05765) 61570.

Інформація про об’єкт оцінки (Додаток 1), інформація про подібні до об’єкта оцінки об’єкти (ознаки подібності) (Додаток 2) та Зразки форм конкурсної документації претендента (згідно з додатками 3, 4, 5 до Положення) відображені в цьому Оголошенні за відповідним посиланням:

Додаток 1      Додаток 2      Додаток 3      Додаток 4      Додаток 5    

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь